Coronavirus Premium Corner

Het mysterie van de bloedpropjes

02 juli 2020

Coronapatiënten ontwikkelen relatief vaak trombose. Hoe dat precies komt, is nog niet helemaal duidelijk. Maar Nederlandse artsen beginnen steeds beter te begrijpen wat er aan de hand is. Probleem is wel: er zijn op dit moment weinig patiënten. ‘Dat is natuurlijk goed voor Nederland, maar lastig voor de wetenschap.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.