zzp'ers Premium Corner

Werken op tijden dat anderen uitrusten

02 oktober 2019Leestijd: 1 minuut

Flexibele werkuren, vanuit huis kunnen werken, zelf je klanten uitkiezen – het werken als zzp’er (zelfstandige zonder personeel) kan nogal wat voordelen hebben. Maar juich niet te vroeg, schrijven onderzoekers van de HSE University in Rusland. Zij ontdekten dat zzp’ers over het algemeen juist een meer verstoorde balans hebben tussen werk en privé, en dat zij meer uren maken dan iemand met een kantoorbaan.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.