Gezond 1 Premium Corner

Spelletjes op de smartphone tegen de stress

12 augustus 2019Leestijd: 1 minuut

Voor velen is het belangrijk om na een lange dag werken even tot rust te komen, te ontstressen. De één doet dat op de bank voor de televisie, de ander gaat bijvoorbeeld sporten. Mogelijk is spelletjes doen op de smartphone ook een effectieve manier om te ontspannen, zo blijkt uit onderzoek van onder meer het University College London.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.