Gezond 2 Premium Corner

Is een lach echt of nep? de computer ziet het verschil

12 augustus 2019Leestijd: 1 minuut

Een oprechte lach en een neplach zijn soms moeilijk van elkaar te onderscheiden. Maar onderzoekers zijn erin geslaagd een computermodel te ontwikkelen dat het verschil kan zien. Handig, zeggen de onderzoekers van de Britse University of Bradford, want het model kan helpen om bijvoorbeeld de interactie tussen een robot en een mens te verbeteren.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.