kennis Premium Corner

Online shoppen lijkt goedkoper, is dat ook zo?

03 maart 2017Leestijd: 2 minuten

Nederlanders kopen steeds meer via internet. Vanuit je luie stoel nieuwe kleren of elektronica kopen, vinden veel mensen een stuk comfortabeler dan naar de winkel gaan. Bovendien is het in veel gevallen nog goedkoper ook. Volgens onderzoekers van De Nederlandsche Bank ervaren consumenten bij online winkelen een gemiddeld prijsvoordeel van 6,5 procent van het aankoopbedrag.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.