🎧 PODCAST

EW Zihnigasten #6: Telegraaf-journalist Wierd Duk

19 december 2022Leestijd: 1 minuut

Een journalist die niet achter zijn bureau blijft zitten, maar ‘de stille meerderheid’ thuis opzoekt: de Urker visser, de Rotterdamse huurster, de Apeldoornse corona-demonstrant en het slachtoffer van de Groninger aardbeving. Wierd Duk sprak ze allemaal.

In de zesde aflevering van de podcast EW Zihnigasten spreekt EW-columnist Zihni Özdil met De Telegraaf-journalist Wierd Duk over zijn boek, de kloof tussen platteland en Randstad, de ontheemde Nederlander en nog veel meer. Ook Duks jaren als correspondent in Rusland komen aan bod.

Bekijk deze video op het YouTube-kanaal van EW:

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Luister de aflevering op Spotify:

Luister de aflevering op Apple Podcasts: