PODCAST- EN VIDEOREEKS

EW Zihnigasten aflevering 4: Victor Pak over de Amerikaanse politiek

04 november 2022Leestijd: 1 minuut

Hoe gevaarlijk is de politieke polarisatie in de Verenigde Staten? Maakt Donald Trump in 2024 serieus kans om opnieuw president te worden? En wie gaat de ‘midterms’, de tussentijdse verkiezingen, winnen?

Dit en nog veel meer bespreekt EW-columnist Zihni Özdil in de vierde aflevering van Zihnigasten met Amerikakenner Victor Pak. Victor Pak is sinds 2019 redacteur bij EW. Hij studeerde politicologie en journalistiek en werkte als journalist in Den Haag, Amsterdam, Washington D.C. en New York.

In de podcast- en videoserie EW Zihnigasten gaat Zihni Özdil, columnist voor ewmagazine.nl, in gesprek met politici, journalisten, schrijvers, kunstenaars en andere Nederlanders die een belangrijke of vernieuwende rol spelen in het publieke debat. De gesprekken zijn te bekijken via het YouTube-kanaal van EW en te beluisteren als podcast op de grote platforms als Spotify en Apple Podcasts.

Bekijk de vierde aflevering op YouTube:

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Luister de aflevering op Spotify: