Podcast- en videoreeks

EW Zihnigasten aflevering 3: journalist en schrijver Arjen van Veelen

01 november 2022Leestijd: 1 minuut

Het leven van Nederlanders wordt beheerst door efficiëntie, ontdekte journalist en schrijver Arjen van Veelen. En de stad Rotterdam is daar de perfecte metafoor van, stelt hij in zijn nieuwe boek Rotterdam. Een ode aan inefficiëntie.

In de derde aflevering van de podcast EW Zihnigasten spreekt EW-columnist Zihni Özdil met Arjen van Veelen over zijn boek, over de hokjesgeest die Rotterdam én heel Nederland teistert, en nog veel meer.

In de podcast- en videoserie EW Zihnigasten gaat Zihni Özdil, columnist voor ewmagazine.nl, in gesprek met politici, journalisten, schrijvers, kunstenaars en andere Nederlanders die een belangrijke of vernieuwende rol spelen in het publieke debat. De gesprekken zijn te bekijken via het YouTube-kanaal van EW en te beluisteren als podcast op de grote platforms als Spotify en Apple Podcasts.

Bekijk de derde aflevering op YouTube:

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Luister de aflevering op Spotify:

Abonneer u op het kanaal EW Zihnigasten om geen enkele aflevering te missen.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.