EW Zihnigasten

Caroline van der Plas eerste gast in nieuwe podcast- en videoserie EW Zihnigasten

01 september 2022Leestijd: 1 minuut

Wat wil de BoerBurgerBeweging (BBB) met Nederland? Waarom groeit de partij zo hard in de peilingen? Waarom zijn steeds meer kiezers het politieke midden zat? Dit en nog veel meer bespreekt EW-columnist Zihni Özdil in de allereerste aflevering van de podcast- en videoserie EW Zihnigasten met BBB-leider en Tweede Kamerlid Caroline van der Plas.

In de nieuwe podcast- en videoserie EW Zihnigasten gaat Zihni Özdil, columnist voor ewmagazine.nl, in gesprek met politici, journalisten, schrijvers, kunstenaars en andere Nederlanders die een belangrijke of vernieuwende rol spelen in het publieke debat. De gesprekken zijn te bekijken via het YouTube-kanaal van EW en te beluisteren als podcast op de grote platforms als Spotify en Apple Podcasts.

Bekijk de eerste aflevering op YouTube:

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Luister de eerste aflevering als podcast via Spotify:

Abonneer u op het kanaal EW Zihnigasten om geen enkele aflevering te missen.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.