Syp Wynia Premium Corner

Schikking met ING is een vorm van klassenjustitie

08 september 2018Leestijd: 3 minuten

Elf jaar geleden besloot justitie om voetbaltrainer Guus Hiddink met enige bombarie te vervolgen voor belastingfraude. Dit op basis van de interne richtlijn die vervolging van bekende personen aanbeveelt omdat de wetsovertreding zo extra in de publiciteit komt. Hiddink werd dus vanwege zijn bekendheid geselecteerd om te kijk te worden gezet. Opdat wij gewone stervelingen het wel uit ons hoofd zouden laten.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.