Syp Wynia Premium Corner

Pik een graantje mee van het klimaat

15 juni 2018

Rond de laatste eeuwwisseling ontstond er in Nederland een nieuwe, zeer rendabele bedrijfstak. Het aantal WAO-uitkeringen liep destijds tegen het miljoen. Dat kwam doordat de WAO een relatief aantrekkelijke uitkering was, maar daar deed de paarse coalitie van toen niet bijster veel tegen. Eerdere daadkracht op dat vlak was de premier, PvdA-leider Wim Kok, niet best bevallen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.