Syp Wynia Premium Corner

Klaas Knot pion in Draghi’s zoektocht naar opvolger

29 september 2017

Er zitten veel mensen aan de knoppen van de euro, maar van de technocraten onder hen is de Italiaan Mario Draghi, de president van de Europese Centrale Bank (ECB), verreweg de belangrijkste. Draghi beloofde vijf jaar geleden niets te zullen nalaten om de euro te redden, wat zoveel betekent dat hij er alles aan doet om landen als Griekenland en (vooral) Italië in de eurozone te houden.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.