Premium Lock M’n goeie geld: Joep Mermans (28)

10 augustus 2016Leestijd: 2 minuten
Joep Mermans. Foto: Guido Benschop

‘Vanaf mijn dertiende had ik baantjes bij verschillende bakkers en banketbakkers. Na het volgen van een opleiding brood, banket en confiserie in het Belgische stadje Hoogstraten heb ik als patissier en chocolatier nu een eigen bedrijf: Patisserie Joep.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw