economie Premium Corner

M’n goeie geld: Natalie Nouwen (28)

27 juli 2016Leestijd: 2 minuten

‘Op het hoofdkantoor van PostNL ben ik applicatieconsultant. Dat wil zeggen dat ik passende IT-oplossingen bedenk voor bijvoorbeeld productmanagers en collega’s van de afdelingen Service en Sales. Na mijn opleiding management, economie en recht in Rotterdam ben ik terechtgekomen op de klantenservice van PostNL en van daaruit ben ik doorgegroeid naar mijn huidige functie.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.