economie Premium Corner

Te koop in Driebergen: juweeltje in de dop

03 mei 2016Leestijd: 2 minuten

Mooie huizen genoeg in Driebergen, een keurig dorp op de Utrechtse Heuvelrug. Maar niet vaak staan ze in zo’n fraaie laan als de Sterrenboslaan, die dankzij de eeuwenoude kastanjebomen en de mooie huizen, veelal gebouwd in de jaren dertig, iets statigs heeft. De laan staat dan ook, terecht, bekend als een van de mooiste van Driebergen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.