economie Premium Corner

Te koop: knus en karaktervol huis

10 maart 2016

Hans de Raef en Stéphane van den Akker verkochten acht jaar geleden hun huis in Nijmegen, met het idee dat je voor de prijs van een twee-onder-een-kap in de stad een vrijstaand huis daarbuiten hebt. Ze vonden een huis met karakter in het Limburgse dorp Mook, op twintig minuten rijden van Nijmegen. Ze betaalden er 365.000 euro voor.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.