economie

Pannen helpen Royal Delft aan meer omzet

22 maart 2017Leestijd: 1 minuut

DELFT (ANP) – Royal Delft heeft de omzet afgelopen jaar met 4 procent zien toenemen tot 24,5 miljoen euro. Dat maakte de producent van aardewerk, glazen, bestek en kookgerei woensdag bekend. De sterkste groei werd behaald door pannenfabrikant BK Cookware.

De groei ging wel ten koste van de winstgevendheid, die werd uitgehold door flink hogere marketinguitgaven. De nettowinst bedroeg 24.000 euro, tegen 169.000 euro in 2015. Voor dit jaar zijn de vooruitzichten positief, maar het bedrijf waagt zich niet aan vorspellingen over de resultaten.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.