economie

AkzoNobel wijst nieuw bod PPG van de hand

22 maart 2017Leestijd: 1 minuut

AMSTERDAM (ANP) – AkzoNobel heeft opnieuw een overnamevoorstel van zijn Amerikaanse branchegenoot PPG Industries van de hand gewezen. Dat maakte het verf- en chemieconcern woensdag bekend. Het hogere bod is volgens het bedrijf nog altijd te laag.

Per aandeel is PPG nu bereid 88,72 euro op tafel te leggen, waarvan 56,22 euro in contanten. Het eerst bod, dat eerder deze maand naar buiten werd gebracht, bedroeg nog 83 euro per aandeel, waarvan 54 euro in contanten.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.