economie

FNV steunt afwijzing bod door PostNL

07 december 2016Leestijd: 1 minuut

AMSTERDAM (ANP) – FNV staat achter het besluit van PostNL om het finale bod van Bpost af te wijzen. Dat liet de vakbond woensdag weten.

,,Natuurlijk waren we benieuwd naar de inhoud van het voorstel van Bpost om ruim 3000 extra banen in Nederland en België te creëren”, zei bestuurder Ger Deleij. ,,Maar tot op heden heeft Bpost dit in alle biedingen nooit concreet gemaakt.”

De handelwijze van de Belgen in de afgelopen weken geeft FNV weinig vertrouwen in de aansturing van PostNL, indien het wel tot een overname zou zijn gekomen. ,,Wat ons betreft is het hoofdstuk Bpost gesloten”, aldus Deleij.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.