economie

Corendon slaat handen ineen met Ryanair

12 december 2016Leestijd: 1 minuut

AMSTERDAM (ANP) – Reisorganisatie Corendon slaat de handen ineen met luchtvaartmaatschappij Ryanair. Dat meldde Corendon-topman Steven van der Heijden maandag tijdens een presentatie van de toekomstplannen van het bedrijf.

Vanaf april biedt Corendon reizen aan waarbij gebruik wordt gemaakt van vluchten van Ryanair. Het is volgens Van der Heijden voor het eerst dat Ryanair een dergelijke samenwerking met een reisorganisatie aangaat. De aankondiging volgt kort op een soortgelijke overeenkomst die Corendon-concurrent TUI Nederland sloot met easyJet.

Ibiza, Mallorca, Malaga en Faro zijn de eerste vier bestemmingen waarbij gebruik wordt gemaakt van vluchten van Ryanair. Mocht de samenwerking succesvol zijn dan is de kans groot dat meer bestemmingen worden toegevoegd.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.