economie

Bpost neemt Dynagroup over

12 december 2016Leestijd: 1 minuut

BRUSSEL (ANP) – Bpost neemt de Nederlandse logistiek dienstverlener Dynagroup over. Dat maakte het Belgische postbedrijf maandagavond bekend. Een overnamesom is niet bekendgemaakt.

Met de overname wil Bpost, dat onlangs zijn pogingen PostNL over te nemen zag stranden, zijn pakketbezorgdienst versterken. Dynagroup heeft op dat vlak volgens Bpost ,,aanvullende kennis”. Het in Sittard gevestigde bedrijf had een omzet van ruim 88 miljoen euro en een bedrijfsresultaat van 6,8 miljoen euro.

Naast pakketbezorging is Dynagroup onder meer actief op het vlak van reparatie van apparaten, zoals smartphones. Er werken zo’n duizend mensen.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.