economie

‘Uitstel zzp-wet winst voor ondernemers’

18 november 2016Leestijd: 1 minuut

DEN HAAG (ANP) – Dat de wet die moet zorgen voor een duidelijker onderscheid tussen werknemers en zelfstandigen tot zeker 2018 de ijskast ingaat, is winst voor ondernemers. Dat laten de brancheorganisaties VNO-NCW, MKB-Nederland en PZO-ZZP vrijdag weten in een gezamenlijke reactie.

,,Dit gaat de rust brengen op de arbeidsmarkt die nodig is nu de economie weer aantrekt”, aldus de drie ondernemersorganisatie. ,,ZZP’ers kunnen weer ondernemen. Opdrachtgevers kunnen met een gerust hart zelfstandigen contracteren.”

De ondernemerslobby pleitte al langer voor uitstel.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.