economie

Netflix groeit veel harder dan gedacht

17 oktober 2016Leestijd: 1 minuut

LOS GATOS (ANP) – Netflix heeft in het derde kwartaal 3,6 miljoen nieuwe abonnees verwelkomd. De Amerikaanse aanbieder van internettelevisie overtrof daarmee de verwachtingen van analisten over de aanwas ruimschoots en zag zijn aandelen in de nabeurshandel een flinke sprong maken.

Ook de winst pakte afgelopen kwartaal flink hoger uit dan gedacht. Het bedrijf gaf wel meer uit aan onder meer eigen producties en licenties.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.