economie

Drie vervangende toestellen Samsung in vlam

09 oktober 2016Leestijd: 1 minuut

NICHOLASVILLE (ANP) – Niet één maar drie vervangende toestellen van Samsung hebben vlam gevat. Naar nu blijkt is afgelopen dinsdag een toestel van Samsung ontbrand in Nicholasville, in de Amerikaanse staat Kentucky. De eigenaar van het toestel werd wakker in een kamer vol met rook. Dat meldt het lokale nieuwsbedrijf WKYT.

Donderdag vatte een vervangende Galaxy Note 7 vlam aan boord van een vliegtuig van Southwest Airlines. Vrijdag begon eenzelfde type toestel te smeulen in de handen van een 13-jarig meisje in Minnesota, meldde KSTP-TV. Met de onthulling van het incident in Kentucky zijn er drie vervangende Samsung-toestellen bekend die net als het origineel defecten vertonen.

Bij het eerdere defect met de batterij van de smartphone raakten wereldwijd meerdere mensen gewond. De vervanging van de eerdere versie van de toestellen leverde Samsung al flinke kosten en imagoschade op.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.