economie

Blokker schikt niet met Chinezen om partytent

12 oktober 2016Leestijd: 1 minuut

DEN HAAG (ANP) – Winkelbedrijf Blokker en zijn Chinese branchegenoot Zhejiang Zhengte zijn niet tot een schikking gekomen in de zaak rondom de al dan niet nagemaakte partytenten. De rechter in Den Haag zal daarom op 2 november uitspraak doen, liet een woordvoerster van de rechtbank woensdag weten.

Het Chinese bedrijf beschuldigde Blokker er eerder van dat het zijn partytenten had nagemaakt. De partytent in vlindervorm zou te veel lijken op een partytent uit de collectie van Zhejiang Zhengte. Via de rechter probeerden de Chinezen de verkoop door Blokker en Leen Bakker, dat ook onder Blokker Holding valt, te verbieden.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.