‘Ruzie’ Jumbo en Heineken lijkt gesust

06 juli 2016Leestijd: 1 minuut

AMSTERDAM (ANP) – Jumbo ziet waarschijnlijk af van een kort geding tegen Heineken over de levering van kratten pils. Dat liet de supermarktketen woensdag weten. Het bedrijf zegt met ingang van deze week weer de ,,reguliere volumes” geleverd te krijgen, en dat die op korte termijn verder worden opgevoerd.

Jumbo had eerder deze week in een paginagrote advertentie nog hard uitgehaald naar Heineken. De brouwer zou de gevraagde hoeveelheid kratten niet willen leveren uit onvrede over de seizoensaanbieding van de grootgrutter, die voor een langere periode elk tweede krat Heineken voor de helft van de prijs verkoopt. Heineken spreekt dat overigens met klem tegen, en zegt zich nooit te bemoeien met het prijsbeleid van zijn klanten.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.