AEX staakt opmars

13 juli 2016Leestijd: 1 minuut

AMSTERDAM (ANP) – De AEX-index van de Amsterdamse effectenbeurs is woensdag met een miniem verlies gesloten. Daarmee kwam een einde aan de recente opmars, waarbij de hoofdgraadmeter van het Damrak vier dagen op rij winst boekte.

De AEX eindigde met een verlies van 0,2 procent op 444,45 punten. De MidKap zakte 0,3 procent naar 618,61 punten. De beurzen in Londen en Frankfurt leverden tot 0,3 procent in. De CAC40-index in Parijs ging 0,1 procent omhoog.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.