economie

Roland Kahn wil verder met 45 V&D’s

11 februari 2016

AMSTERDAM (ANP) – Coolcat-baas Roland Kahn wil verder met circa 45 warenhuizen van V&D. De curatoren van de failliete keten meldden donderdag ,,goede vooruitgang” in de gesprekken. Ook is afgesproken dat binnen drie dagen ,,onvoorwaardelijk overeenstemming” moet bestaan over de uitgangspunten voor ten minste 35 van deze locaties.

Details over het overleg met de verhuurders van de winkelpanden, en waar deze locaties zich bevinden, worden niet gegeven. Cool Investments, het investeringsvehikel van Kahn, laat wel weten dat de financiering bijna rond is. ,,De financieringsaanvraag bij de bank loopt voorspoedig”, staat in een verklaring. De curatoren zeggen hoopvol te zijn dat hiermee een succesvolle doorstart van een zeer groot deel van de V&D-warenhuizen dichterbij is gekomen.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.