Jacco Vonhof Premium Corner

Door loze beloftes is mkb weer kind van de rekening

10 juni 2022Leestijd: 2 minuten

Op vrijdagochtend 24 juni opent ­koning Willem-Alexander de verbouwde Malietoren in Den Haag. Hoe ziet de nieuwe werkplek van voorzitter van MKB-Nederland Jacco Vonhof eruit?

De Malietoren in Den Haag is van buiten een transparant gebouw en moet dat na de verbouwing ook van binnen zijn. De nieuwe entree moet mensen uitnodigen om binnen te komen en met elkaar te overleggen. Het gebouw huisvest MKB-Nederland, de branchevereniging voor het midden- en kleinbedrijf, en de andere werkgeversorganisatie VNO-NCW, die de belangen van grotere werkgevers behartigt.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.