10 vragen aan Premium Corner

Bart van Breukelen: ‘De onderneming staat voorop’

23 mei 2022Leestijd: 6 minuten

1. Hoe was uw jeugd?

‘Geboren in Oudwijk, midden in Utrecht, ben ik een jongen van de stad. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik vijftien jaar was. Dat maakte een einde aan mijn zorgeloze jeugd. Hoewel scheiden nu redelijk normaal is, was dat toen nog niet zo. Mijn ouders namen zich voor om goed uit elkaar te gaan, maar dat lukte niet. De scheiding zorgde ervoor dat ik al jong verantwoordelijkheid moest nemen. Mijn oudere zus verbrak het contact met mijn vader, waardoor ik als verbindingsofficier tussen mijn ouders stond.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.