Bouwend Nederland Premium Corner

Maxime Verhagen: ‘Ik ben een enorme workaholic’

09 mei 2022Leestijd: 6 minuten

1.Hoe was uw jeugd?

‘Ik had een gezellige, leuke jeugd. We waren met drie broers en ik was de jongste. Je leert daardoor wel van je afbijten, je mannetje te staan. Ik groeide op in een heel traditionele, beschermde wereld. Het was de tijd dat er maar één openbare school was en de rest was katholiek. Dat er nog ongemengde jongens- en meisjesscholen waren, zowel de lagere school als de middelbare school. Met daarin een ­kapel waar je wekelijks de mis had. Het waren veelal ook priesters die les gaven.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.