12 vragen aan Premium Corner

Saskia Klep: ‘Mijn vader leerde me kritisch te denken’

16 mei 2022Leestijd: 6 minuten

1. Hoe was uw jeugd?

‘Ik kijk terug op een vrolijke jeugd. Ik ben opgegroeid met mijn broer bij mijn moeder. Mijn ouders zijn vrij vroeg gescheiden. Het was een jeugd waarin we veel vrijheid kregen in de dingen die we deden. Zo gingen we om de week naar mijn vader toe voor het weekeinde. En dan reisden mijn broer en ik alleen met de trein. Ik moet elf of twaalf jaar zijn geweest, mijn broertje is nog wat jonger. Dat kon nog in die tijd – ik vraag me af of ik dat mijn eigen kinderen zou toestaan.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.