11 vragen aan Premium Corner

Elwin Groenevelt: ‘Mensen zijn trots als ze de lening aflossen’

30 mei 2022Leestijd: 6 minuten

1. Uw leven speelt zich voor een groot deel af in de bank.

‘Ja, ik ben zo’n beetje opgegroeid in een Rabobank. Mijn vader was directeur van de Rabobank in Pernis. Daar ben ik ook geboren, dat kleine, pittoreske, soort Gallische dorpje, naast Rotterdam. Tussen de grote pijpen van de raffinaderijen aan de ene kant, en de stad en haven aan de andere. Veel mensen kennen Pernis alleen van Shell, maar als je er woont, dan zie je dat helemaal niet. “Wat een rare plek om te wonen,” zeggen mensen wel. Maar dat is niet zo.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.