Regeerakkoord Premium Corner

De stille aftocht van ‘van gas los’

06 januari 2022Leestijd: 2 minuten

De twee nieuwe kerncentrales die Rutte IV wil, trekken veel aandacht. Ze zijn de meest in het oog springende trendbreuk in het 35 miljard kostende klimaatpakket van het kabinet. Maar een belangrijker – en voor de schatkist minder kostbaar – onderdeel van het Regeerakkoord krijgt minder aandacht: er wordt weer geïnvesteerd in gas.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.