Werk Premium Corner

Luxemburg Europees kampioen thuiswerken

04 oktober 2021

Voordat de coronacrisis uitbrak en het credo werd: werk zoveel mogelijk thuis, werd er eigenlijk al veel thuisgewerkt. In 2019 werkte 37 procent van de Nederlanders soms tot meestal vanuit huis, blijkt uit Eurostat-cijfers. Nederland behoorde daarmee samen met Zweden tot de Europese kampioenen thuiswerken.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.