Andy Jassy Premium Corner

Reservekopie van Jeff Bezos begint goed als Amazon-CEO

03 augustus 2021Leestijd: 2 minuten

Andy Jassy (53) gaat Amazon leiden met hetzelfde fanatisme als zijn voorganger. Hoe staat Amazon ervoor?

Zoals verwacht boekte Amazon ook in het tweede kwartaal van 2021 fraaie winst. Vorige week maakte de tech­gigant bekend dat de winst nipt boven de verwachtingen uitkomt op 6,5 miljard euro. De omzet afgelopen kwartaal bedroeg 95 miljard. De grootste omzet is behaald door de webwinkel en cloud-diensten. De nog voortdurende pandemie draagt bij aan de goede resultaten van de e-commerce-gigant, waarvan oprichter Jeff Bezos stopt als CEO. Sinds begin juli is Andy Jassy de nieuwe CEO van Amazon.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.