Ben Francis Premium Corner

Oprichter Gymshark vindt zichzelf nu pas geschikte CEO

09 augustus 2021Leestijd: 3 minuten

Wie is de jonge Ben Francis en waarvan kennen we zijn Gymshark?

Francis begon het kledingmerk Gym­shark in 2012 op 19-jarige leeftijd vanuit de garage van zijn ouders in het Britse plaatsje Bromsgrove. Met het geld dat hij verdiende met zijn baantje als bezorger bij Pizza Hut kocht hij zijn eerste naaimachine. Van zijn oma leerde hij hoe hij de kledingstukken in elkaar moest zetten. Francis wilde vooral sportkleren maken die hij en zijn vrienden misten: strakke kleren en laag uitgesneden tops waarin het harde werk van het trainen goed zichtbaar is.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.