Sparen Premium Corner

Bankieren blijft lucratief, ondanks de lage rentemarge

30 augustus 2021

Spaarders met een banktegoed van boven de ton  krijgen daarover bij de grootbanken een rente van -0,5 procent vergoed. Dat betekent dat spaarders voor elke 1.000 euro saldo, 5 euro per jaar aan hun bank moeten betalen. En daar blijft het vermoedelijk niet bij. Banken overwegen ook voor kleinere spaartegoeden een negatieve rente in te voeren.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.