10 vragen aan Premium Corner

Benjamin Lauritz: ‘Fastfood is vooral heel dynamisch’

05 juli 2021

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Ik ben geboren en opgegroeid in Brisbane, Australië. Mijn familie is van oorsprong Deens, maar dat is generaties terug. In Brisbane zijn de zomers warm en zonnig, en de winters ook. Het was toen echt een groot dorp. Ik ben de middelste van drie en we hadden een heerlijke jeugd, veel buiten, veel in het water. Mijn vader is dokter en mijn moeder was thuis, ze hielp mijn vader. We woonden in een voorstad van Brisbane met een grote tuin en we hadden een huis aan de Sunshine Coast, daar gingen we vaak naartoe.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.