Holland Colours Premium Corner

Baas van werknemers die meebeslissen over hun baas

05 juli 2021

Coen(raad) Vinke staat aan het hoofd van het Apeldoornse bedrijf Holland Colours. Wat doen ze daar?

Holland Colours vervaardigt sinds de oprichting in 1979 kleurstoffen voor allerlei plastics. Plastic dat wordt gebruikt als verpakkingsmateriaal, voor pvc-buizen in de bouw, en nog vele andere toepassingen. Zo ontwikkelt het technieken om petflessen te kleuren, zonder dat het bronwater of de wijn in de fles kort gezegd naar verf gaat smaken. In de fabrieken in onder meer Nederland, Mexico, Indonesië en de Verenigde Staten kleuren de vierhonderd medewerkers elk jaar 2 miljard kilo aan plastic.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.