11 vragen aan Premium Corner

Pieter Kooi: ‘Mijn businessplan kon op een bierviltje’

18 mei 2021

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Ik ben in Oudega geboren, vlak bij Drachten. Er zijn drie dorpen die zo heten in Friesland. Daar heb ik tot mijn 19de op de boerderij van mijn ouders gewoond en meegewerkt – een veehouderij en een flinke boerderij. Mijn ouders waren de negende generatie van de familie die boer was, altijd ­ergens in Friesland. We gaan terug tot 17-nog wat, en altijd met koeien.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.