Kwartaalcijfers Premium Corner

Herna Verhagen vond met PostNL weer de weg omhoog

03 mei 2021

Herna Verhagen brengt als CEO van PostNL al negen jaar kwartaalcijfers uit. Zijn die van 10 mei bijzonder?

De cijfers over het eerste kwartaal zijn waarschijnlijk de laatste waarin veel winkels (deels) dicht waren. Consumenten richten zich daarom op inter­net­aankopen, die voor een groot deel door de handen van de bezorgers van PostNL gingen. Vorig jaar lieten Nederlanders en Belgen 1,1 miljoen pakketjes per dag bezorgen via PostNL, rond feestdagen zelfs 1,7 miljoen. De groei van het aantal pakketjes was in 2020 19 procent. Ook op 10 mei kan Verhagen waarschijnlijk een flinke groei melden.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.