9 vragen aan Premium Corner

Henny de Haas: ‘Geen geld verdienen, is geen optie’

03 mei 2021Leestijd: 7 minuten

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Ik ben geboren in Oerle, een kerkdorp van Veldhoven, op een boerderij. We zijn redelijk zorgeloos opgegroeid. We woonden aan het einde van de startbaan van vliegveld Welschap, nu Airport Eindhoven. Die startbaan eindigde vlak bij ons keukenraam. Als er dan een straaljager langskwam, stond alles te rammelen. En als die ouwe Starfighters aan onze kant startten, maakte dat zo’n herrie. Die motoren stonden te draaien en dan waren ze in één keer weg.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.