Gerard van de Aast Premium Corner

Oud-Imtech-topman herpakt zich met commissariaat KPN

06 april 2021Leestijd: 2 minuten

KPN houdt volgende week een aandeelhoudersvergadering waarbij het Gerard van de Aast wil benoemen tot commissaris. Wie is hij?

Van de Aast was onder meer bestuurder bij Reed Elsevier en topman van bouwbedrijf VolkerWessels. Daar vertrok hij eind 2012 om bestuursvoorzitter van het gerenommeerde Imtech te worden. Maar de inkt onder het arbeidscontract was nog niet droog, of het kaartenhuis van de technisch dienstverlener begon te wankelen. Analist van ABN AMRO Teun Teeuwisse stelde dat de cijfers van Imtech niet deugden. Van de Aast zag zich na iets meer dan twee jaar crisismanagement genoodzaakt om het faillissement van Imtech aan te vragen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.