Huis te koop Premium Corner

Herenhuis tussen dorpsstraat en weiland

20 april 2021Leestijd: 2 minuten

Tot haar broer, een makelaar, zestien jaar geleden tipte dat er iets in Harmelen te koop stond, had Sandra Gevaert (54) nooit bedacht daar te wonen. Vroeger fietste ze van Woerden, via Harmelen, naar school in Utrecht. ‘In Harmelen wist ik dat het nog 5 kilometer was.’ Bij dit eeuwenoude huis, midden in het dorp, was het liefde op het eerste gezicht.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.