Overheidssteun Premium Corner

Beddenfabrikant Auping blijkt veerkrachtig

29 maart 2021Leestijd: 2 minuten

CEO Jan-Joost Bosman van Koninklijke Auping geeft de overheidssteun terug. De matrassen- en beddenfabrikant had uiteindelijk een prima jaar en dus geen extra geld nodig. Om hoeveel ging het?

Om 1,2 miljoen euro. De beddenproducent uit Deventer werd tijdens de eerste lockdown geconfronteerd met een sterke omzetdaling en vroeg daarom de NOW1-regeling aan, de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid. Zo konden de lonen worden doorbetaald. Het was een jaar geleden nog onduidelijk hoe de coronamaatregelen de fabrikant zouden treffen, dus het zekere werd voor het onzekere genomen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.