Birgit van den Beemt Premium Corner

‘Wij zitten niet in een galajurk op de bank’

15 februari 2021

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Een heel leuke. Ik ben geboren in Gorcum, toen zijn we verhuisd naar Zaandam en op mijn vierde gingen we naar Hoorn. Daar ben ik opgegroeid. Mijn moeder was huisvrouw, ze kookte veel en deed ook wel catering. Mijn vader was art director, dus de creativiteit heb ik van hem. Ik heb een broertje, Frank, die is fotograaf en werkt ook voor ons.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.