10 vragen aan Premium Corner

Alexander Collot d’Escury: ‘We willen de wereld veroveren’

10 november 2020

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Een heel gelukkige jeugd. Ik ben geboren in Den Haag en al snel naar Hengelo verhuisd, mijn vader werkte voor AkzoNobel. Ik heb een zusje en een broer. We trokken veel met elkaar op en met onze neven en nichten. Mijn vader kwam in de raad van bestuur van Akzo, mijn moeder was onderwijzeres, ze heeft me nog les gegeven. Ze stond tot haar 65ste voor de klas, deed veel remedial teaching, was enorm maatschappelijk betrokken.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.