11 vragen aan Premium Corner

Wouter Haan: ‘Er zal altijd vraag naar drukwerk zijn’

05 oktober 2020

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Ik zit er natuurlijk nog middenin. Ik ben 44! Ik ben geboren in ­Haren, bij Groningen. Ik heb in Assen gewoond en ben voor mijn studie journalistiek naar Zwolle gegaan, maar verder woonde ik in Groningen. Ik ben dus een echte noorderling. Ik heb twee broers van wie er één een aantal jaar geleden is overleden. Echt een jongensgezin dus. Mijn ouders waren niet erg prestatiegericht, genieten van het leven was belangrijk.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.