Man van de week Premium Corner

Familie De Leeuw kan Audax niet loslaten

06 oktober 2020
De familie De Leeuw wilde de leiding van tijdschriftenbedrijf Audax overdragen. Maar de teugels worden toch weer aangetrokken, schrijft Marijn Jongsma.

Hubert de Leeuw zwaaide vorig jaar nog af als topman van Audax, maar vervangt nu zijn ‘opvolger’ Casper de Nooijer. Wat is er gebeurd?

De Leeuw is geen gewone manager. Hij is de zoon van oprichter Jacques de Leeuw, die aanvankelijk in het bedrijf van zijn vader Huub werkte, maar in 1958 voor zichzelf begon met Audax. Omdat het bedrijf van opa Huub later werd overgenomen door Audax, kan in 2022 het 75-jarig bestaan worden gevierd.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.